MAKUMATKALLE SINGAPOREEN A LA TOMI BJÖRCK

Huippukokki Tomi Björckin parhaita ravintola-annoksia saa nyt myös Herkusta. Björckin Food Market Herkulle suunnittelema menu kokoaa yhteen hänen kaikkien aikojen suosikkinsa ja vie ruokaseikkailulle modernin aasialaisen keittiön makuihin.

Tervetuloa syyskuussa Herkkuun uudenlaiselle makumatkalle, tuomme herkulliset annokset Björckin suunnittelemana Herkkuihin. Björckin yksi inspiraation lähde on Singaporen kuuluisa ruokakatu ja aasialaisten ruokakulttuurien sulatusuuni, Amoy Street. Pienissä tunnelmallisissa ravintoloissa tarjotaan thaimaalaista, japanilaista, malesialaista ja kiinalaista ruokaa. Olemme koonneet yhdessä omien huippukokkiemme ja Tomin kanssa herkullisia pieniä annoksia, joita voit tulla maistelemaan Herkun Bistroon paikanpäälle, napata annoksen mukaan tai tilata kotiin verkkokaupastamme.

Lisää hyvää on myös tulossa! Avaamme Singaporen henkeen oman Pop up -konttiravintolan 16.9.-27.9. väliselle ajalle Keskuskadulle Esplanadin läheisyyteen. Ravintolasta voit tilata sopivia suupala-annoksia ja nauttia ne kätevästi paikan päällä pienellä terassillamme istuen.

Menun jokaisessa annoksessa on jotain uudenlaista. Välillä pääsee makumatkalle Korea towniin, välillä mennään Japaniin. Menussa on paljon eri vivahteita, vahvoja, raikkaita ja aromaattisia makuja. Umami – viides perusmaku – on ruoanlaitossani kulmakivi. Mietin ensin, miten saamme vangittua nämä kaikki maut sekä ravintola-annoksiin että mukaan otettaviin annoksiin, mutta lopputulos osoittautui tosi onnistuneeksi.  – Tomi Björck.

 

VERKKOKAUPPAAN >

TULE MYYMÄLÄÄMME >

Kansallisesti ja kansainvälisesti palkittu Herkku yhdistää ruokakauppaa, ravintolaa, kauppahallia ja elämyksiä

Vuoden kalakaupaksi sekä vuoden hedelmä- ja vihanneskaupaksi valittu Food Market Herkku on elämyksellinen yhdistelmä kauppahallia, herkkukauppaa, ravintolaa ja kahvilaa, jossa ruoan rakastajat viihtyvät ja inspiroituvat. Herkku esittelee kiinnostavimmat ruokailmiöt ja inspiroi kokeilemaan uusia makuelämyksiä. Tuomme maailman kiehtovimmat ruokakulttuurit, trendit ja raaka-aineet asiakkaidemme lautasille.