2 kg porsaankassleria
4 valkosipulinkynttä
1 rkl fenkolinsiemeniä
1 rkl mustapippureita
½ dl soijakastiketta
1 rkl savupaprikajauhetta
2 rkl fariininsokeria
suolaa
- Suolaa liha kauttaaltaan.
- Murskaa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri morttelissa. Lisää joukkoon soija, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.
- Hiero mausteseos lihan pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.
- Laita possu uunivuokaan/pataan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa paahtuneen värin.
- Laske uunin lämpö 150 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja kypsennä vielä noin 4 ½ tuntia.
- Ota porsaanniska pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi pehmeä liha haarukoilla riekaleiksi. Tarjoile esim. sämpylän välissä.