1 Stockmann Delicatess: valmis Stockmann-kotikinkku
Kuorrutus
2 rkl Stockmann Gourmet -sinappia
1 rkl tummaa sokeria
1 keltuainen
korppujauhoja tai murskattuja hapankorppuja
Kastike
n. 1 dl kinkun pakkauksessa olevaa paistolientä
1 pkt demi-glace-kastikepohjaa
1 dl kuohukermaa
3–4 rkl vähäsokeroitua omenasosetta
- Poista kinkun kamara. Sekoita sinappi, sokeri ja keltuainen keskenään. Sivele kinkun pinta seoksella ja ripottele korppujauhoja päälle.
- Kuorruta kinkkua 5–10 min 220-asteisessa uunissa. Kun pinta on ruskistunut, kinkku on valmis herkuteltavaksi.
- Kiehauta kinkkuliemi, kastikepohja ja kerma keskenään. Lisää omenasose.
- Kun ainekset ovat sekoittuneet, on kastike valmis. Kinkku tarjotaan keitetyn perunan, herneiden, lanttulaatikon, punaviinissä haudutetun punakaalin, omenasoseen ja sinapin kera.