1 iso bataatti
4 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
½ dl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ ruukku timjamia
suolaa, pippuria
400 g vuohenjuustoa
4 viipaletta paahtoleipää
- Lämmitä uuni 225-asteiseksi, käytä mielellään kiertoilmatoimintoa.
- Kuori bataatti ja porkkanat. Leikkaa suunpalan kokoisiksi.
- Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
- Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa isoiksi paloiksi.
- Sekoita oliiviöljyyn hunaja, murskatut valkosipulinkynnet, suola ja pippuri.
- Pyöräytä kasvikset öljyssä ja lisää timjaminoksat.
- Levitä väljästi pellille ja paista uunissa pehmeiksi.
- Leikkaa vuohenjuustosta paksuja viipaleita. Aseta paahtoleiville ja gratinoi uunissa juuri ennen tarjoilua. (n. 3 minuuttia korkeimmalla tasolla).
- Jaa kasvikset neljälle lautaselle. Nouki timjamin oksat pois. Aseta kuuma gratinoitu vuohenjuustoleipä jokaiselle lautaselle. Koristele mustapippurilla ja tuoreella timjaminoksalla.