Pohja
200 g Digestive-täysjyväkeksejä
75 g voita
3 rkl tummaa ruokosokeria
Täyte
1 prk (500 g) kreikkalaista jogurttia (n.2 %)
1,5 dl tomusokeria
2 dl kuohukermaa
vaniljaa
1 iso kypsä mango
Koriste
1 iso kypsä mango viipaloituna ja muutama mintunlehti
- Vuoraa 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
- Sulata voi. Murenna keksit sokerin kera. Lisää voisula. Paina massa paperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista pohjaa 150°C uunissa 20 minuuttia. Jäähdytä.
- Paloittele toinen mango pieniksi kuutioiksi.
- Vaahdota kerma sokerin ja vaniljan kera. Avaa iso jugurttipurkki ja kaada mahdollinen pinnalle noussut vesi pois. Sekoita jugurtti kermavaahdon ja mangopalojen kera. Kaada vuokaan murupohjan päälle. Nosta pakastimeen viideksi tunniksi.
- Poista kakku pakastimesta hyvissä ajoin ennen tarjoilua, sen ei tarvitse olla jäässä. Irrota kakku vuoasta ja koristele mangosuikaleilla ja mintun lehdillä.