2 pkt ricotta-pinaattitortellineja
1 prk Napoletana -kirsikkatomaattikastiketta
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 palloa mozzarellajuustoa
1 ruukku basilikaa
mustapippuria, suolaa
tuoretta leipää
- Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
- Laita vesi kiehumaan. Kiehauta tortelliineja noin kaksi minuuttia, valuta kuiviksi.
- Lämmitä tomaattikastike (esim. mikrossa).
- Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi mozzarella.
- Sekoita uunivuokaan tortelliinit, kirsikkatomaatit ja tomaattikastike. Aseta mozzarellaviipaleet päällimmäiseksi.
- Gratinoi uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoiluvaiheessa rouhi mustapippuria ja ripottele suikaloituja basilikanlehtiä pintaan. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.