350 g täysjyväspagettia
½ dl pieniä kapriksia
400 g kirsikkatomaatteja
ruukku lehtipersiljaa
1 prk grillattuja paprikoita
2 prk tonnikalaa, valutettuna
puolikas kesäkurpitsa
½ dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
½ dl pieniä kapriksia
400 g kirsikkatomaatteja
ruukku lehtipersiljaa
1 prk grillattuja paprikoita
2 prk tonnikalaa, valutettuna
puolikas kesäkurpitsa
½ dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Tarjoiluun:
100 g fetajuustoa
1 sitruuna lohkoina
100 g fetajuustoa
1 sitruuna lohkoina
1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Valuta paprikat, suikaloi ohuesti. Pese kesäkurpitsa ja pilko pieneksi palaksi. Puolita kirsikkatomaatit.
3. Lämmitä kasarissa oliiviöljy. Lisää kesäkurpitsat ja anna paistua hetken. Lisää tomaattit ja muut ainekset. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Keitä pastat, valuta ja lisää kastikkeen joukkoon.
5. Tarjoile sitruunalohkojen, tuoreen leivän ja murustetun fetajuuston kanssa.
2. Valuta paprikat, suikaloi ohuesti. Pese kesäkurpitsa ja pilko pieneksi palaksi. Puolita kirsikkatomaatit.
3. Lämmitä kasarissa oliiviöljy. Lisää kesäkurpitsat ja anna paistua hetken. Lisää tomaattit ja muut ainekset. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Keitä pastat, valuta ja lisää kastikkeen joukkoon.
5. Tarjoile sitruunalohkojen, tuoreen leivän ja murustetun fetajuuston kanssa.