6 kananmunaa
150 g sokeria
1 dl vehnäjauhoja
350 g tummaa suklaata
125 g voita
- Sulata voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa, sekoita kunnes suklaa sulaa.
- Erota keltuaiset ja valkuaiset.
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauho.
- Yhdistä suklaaseos ja taikina.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 valkuaisvaahdosta taikinaan hyvin sekoittaen. Loput valkuaisvaahdosta nostellaan varovasti taikinaan.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 20–25 cm) tai kakkuvuokaan.
- Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Tarjoile kakku kermavaahdon/vaniljajäätelön kanssa.
- Kakku vain paranee kun se saa asettua yön yli jääkaapissa.