2 pkt Granfarciotti-sieniravioleja
¾ dl keitinvettä
1 nippu vihreää parsaa
½ dl pinjansiemeniä
100 g parmesaanijuustoa
2 rkl voita
2 rkl Stockmann Delicatess -pestokastiketta
1 ruukku rucolaa
suolaa, pippuria
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, anna jäähtyä.
- Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan- tai perunankuorimaveitsellä, ohut varsi ei tarvitse kuorintaa.
- Leikkaa parsa n. 3 cm pitkiksi paloiksi.
- Keitä raviolit suolatussa vedessä ohjeiden mukaisesti. Valuta kuiviksi.
- Sulata voita paistinpannussa. Lisää parsat ja paista niitä pari minuuttia kunnes ovat pehmenneet.
- Lisää pesto, rucola ja keitetyt raviolit, pyöräytä. Lisää keitinvettä, jos pastat ovat liian kuivat.
- Tarjoile annos parmesaanijuustolla ja pinjansiemenillä koristeltuna.
Ravioliannoksen voi hyvin tarjoilla myös kylmänä. Muutkin tämän viikon reseptit sopivat piknikille ja vappupöytään erinomaisesti.