250 g tummaa tai maitosuklaata
1 dl kuohukermaa
kuorittu ananas
mansikoita
päärynä
banaani
nektariini
cantaloupemeloni
fonduehaarukoita
pähkinärouhe
kookoshiutale
- Paloittele hedelmät suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Kuumenna kerma kattilassa.
- Lisää paloiteltu suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus keraamiseen tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla.
- Suklaafonduen voi maustaa halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).
- Dippaa hedelmänpala lämpimään suklaafondueen, käytä fonduehaarukkaa.
- Lisämaustetta saat jos dippaat suklaisen hedelmänpalan kookoshiutaleisiin tai pähkinärouheeseen.