4 kananrintafilettä
2 kypsää avokadoa (ready to eat)
3 tomaattia
jäävuorisalaattia
1 punasipuli
Kuitupalat -leipää tai Briossisämpylä
1 sitruuna lohkoina
Sriracha-jugurttikastike:
2 dl ruokajugurttia
1–2 rkl Sriracha-kastiketta
suolaa, pippuria
Bataattiranskalaiset:
2 bataattia
½ dl oliiviöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria
- Halkaise kananrintafileet, jotta saat yhteensä 8 ohutta kananrintafilettä. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsiksi.
- Viipaloi tomaatit ja sipuli. Suikaloi salaatti. Halkaise avokadot ja poista siemenet.
- Paahda Kuitupalat -leivät.
- Kokoa avoin hampurilainen: painele ½ avokadoa per leipä, lisää suikaloitu salaatti, viipaloitu tomaatti, paistetut kanan rintafileet ja sipulinrenkaat. Mausta sriracha-jugurttikastikkeella.
- Tarjoile bataattiranskalaisten ja sitruunalohkojen kanssa. Ylijäänestä kastikkeesta tulee hyvä dippi.
Bataattiranskalaiset:
- Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Mielellään kiertoilmalla.
- Kuori bataatit ja leikkaa tikuiksi.
- Sekoita oliiviöljy ja hunaja kulhossa. Pyöräytä bataattitikut öljyseoksessa ja levitä leivinpaperille vuoratulle pellille. Mausta suolalla.
- Anna paistua n 20 minuuttia välillä kääntäen. Pinta saa olla rapea.