400 g Meals&Bites kikherne-fetasalaattia
4 porkkanaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
½ rasiaa vuonankaalia
½ rasiaa tuoretta pinaattia
½ sitruuna
½ tl kuivattua minttua
Tarjoiluun:
1 prk hummusta
1 prk tsatsikia
1 pkt siemennäkkileipää
- Kaada kikherne-fetasalaatti kulhon pohjalle. Purista joukkoon ½ sitruunan mehu ja lisää ½ tl kuivattua minttua.
- Kuori ja suikaloi porkkanat juustohöylällä pitkiksi suikaleiksi.
- Koverra avokadosta siemenet, kuori ja leikkaa paloiksi.
- Puolita tomaatit ja lisää kaikki vihannekset kulhoon, sekoita.
- Aseta lautaselle kourallinen pinaattia ja vuonankaalia. Lusikoi kikherne-feta-kasvissalaattia annokseen.
- Tarjoile hummuksen, tsatsikin ja siemennäkkileivän kanssa.
Kikherneet ovat erinomainen kasviproteiinin lähde. Lisäksi ne sisältävät kuituja ja rautaa.