500 g porsaan kassleria
500 g broilerin paistileikettä
puisia varrastikkuja
2 savustuspussia
1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce
500 g broilerin paistileikettä
puisia varrastikkuja
2 savustuspussia
1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce
Kirkas coleslaw ja paahdetut mantelit:
5 dl suikaloitua punakaalia
10 dl suikaloitua varhaiskaalia
1 porkkana raastettuna
kourallinen kuorellisia manteleita
Kastike:
½ dl rypsiöljyä
½ dl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
½ rkl soijaa
- Liota varrastikut hyvin vedessä.
- Leikkaa lihoista n. 3 x 3 cm:n kokoisia paloja. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Pujota broilerit ja kasslerit erillisiin vartaisiin.
- Sivele vartaat grillauskastikkeella.
- Lämmitä grilli kuumaksi.
- Aseta vartaat savustuspusseihin ja sulje pussit.
- Laita pussit grilliin n. 15 minuutiksi. Anna vartaiden levätä savustuspusseissa hetken ennen tarjoilua.
- Tarjoile majoneesikastikkeen ja kirkkaan coleslawn kanssa.
Kastike
2 dl Hellmann’s-majoneesia
½-1 dl hyvää grillauskastiketta, esim. Hellmann`s American Smokey BBQ Sauce
suolaa, pippuria
Sekoita ainekset ja anna maustua tarjoiluhetkeen.
Kirkas Coleslaw ja paahdetut mantelit
- Paahda mantelit kuivalla pannulla. Rouhi hieman rikki.
- Suikaloi kaalit ohuesti ja raasta kuorittu porkkana.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kaalit ja porkkanat, sekoita.
- Viimeistele paahdetuilla manteleilla.