Reseptit

Sadorkorjaajan broilerpelti

  • 4 hengelle
  • n. 30 min

Yhden pellin broileriruoka on kiireisen arjen pelastaja. Lado broilerit ja kasvikset samalle pellille ja anna uunin hoitaa loput.

300 g (1 kpl) kesäkurpitsa
300 g (1 kpl) parsakaali
2 kpl suippopaprikaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
800 g (10-12) keitettyä perunaa
410 g (1 pkt) broilerin fileeleikkeitä
4 rkl pestoa
(basilikaa)

1. Säädä uuni 200 asteeseen. Huuhtele kasvikset. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa kaikki kasvikset 2–3 cm:n paloiksi

2. Laita kasvikset leivinpaperille pellille. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 10 minuuttia

3. Puolita tai lohko perunat

4. Levitä broilerifileille pestoa. Lisää fileet ja perunat kasvisten kanssa pellille

5. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää

6. Viimeistele halutessasi basilikalla.