100 g Fettucine -soijapapupastaa
200 g paistovalmiita yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä
5 rkl avokadoöljyä
4 rkl sitruunamehua
1 tl hunajaa
suolaa, pippuria
10 kirsikkatomaattia
puolikas kurkku
1 avokado
puolikas sitruuna
½ ruukkua basilikaa
kourallinen pinaattia
1 ruukku salaattia (revittynä)
100 g Rians-vuohenjuustokuutioita, valkosipuli & yrtti
- Katkaise papupastat puoliksi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta kuivaksi ja anna jäähtyä.
- Paista broilerin sisäfileet kypsiksi. Leikkaa annospaloiksi.
- Lusikoi purkin pohjalle avokadoöljy, sitruunamehu, hunaja, suola ja pippuri. Kaada papupasta marinoitumaan.
- Lisää salaatin muut ainekset kerroksittain, salaatti viimeiseksi. Sulje kansi tiiviisti.
- Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. kaada kulhoon.
Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.