Kastike:
¾ dl fariinisokeria
1,25 dl kuumaa vettä
0,5 dl kalakastiketta
3 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sitruunanmehua
1 limen mehu
1 punainen, tuore chili hienonnettuna
1 valkosipulin kynttä, raastettuna
riisipaperi
riisivermisellinuudeli (laitetaan jokaiseen rullaan)
lohiviipale + avokado + paahdetut seesaminsiemenet + korianteri + krassi + minttu
katkarapu + avokado + mango + minttu + krassi
tofusiivu (sivele misotahnalla) + porkkanasuikale + salaattisipulisuikale + suolattu maapähkinä
ylikypsä ankankoipi + suikaloitu omena + suikaloitu kurkku + balsamicoherkkusienet ( 5 viipaloitua herkkusientä + 1 rkl balsamicoa) + cashewpähkinä
ankan rintafilee + inkiväärisieni + suikaloitu omena + herneenverso + suolattu maapähkinä
- Rullia varten varaa laakeaan astiaan lämmintä vettä ja levitä pöydälle kasteltu keittiöpyyhe
- Kastele riisipaperi arkki kerrallaan pehmeäksi vesiastiassa ja silota se märän pyyhkeen päälle.
- Aseta pääraaka-aine alimmaksi ja lisukkeet päälle.
- Taita ensin ympyrän reunat keskelle ja rullaa sitten tiukaksi rullaksi.
- Rullia ei voi latoa päällekkäin koska ne tarttuvat toisiinsa. Kokeile hiukan kosteaa leivinpaperia rullien väliin, jos et tarjoile heti.
Kastike
- Sekoita kuuma vesi ja sokeri kunnes sokeri on liuennut.
- Lisää loput aineksista sokeriveden joukkoon ja anna jäähtyä jääkaapissa.