1 pss rullarieskaa
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
100 g hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
2-4 rkl raastettua piparjuurta
suolaa, pippuria
200 g kylmäsavuporoa tai Kylmäsavuhärkä -viipaleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 ruukkua rukolaa
1 sitruuna
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
100 g hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
2-4 rkl raastettua piparjuurta
suolaa, pippuria
200 g kylmäsavuporoa tai Kylmäsavuhärkä -viipaleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 ruukkua rukolaa
1 sitruuna
1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
2. Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
4. Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.
5. Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.
2. Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
4. Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.
5. Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.