Reseptit

Rieskapitsa

Helppo rieskapitsa, jonka valmistat kädenkäänteessä. Saat pitsasta kasvisvaihtoehdon, kun korvaat leikkeleet antipastoilla.

1 pss rullarieskaa
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
100 g hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
2-4 rkl raastettua piparjuurta
suolaa, pippuria
200 g kylmäsavuporoa tai Kylmäsavuhärkä -viipaleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 ruukkua rukolaa
1 sitruuna
1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
2. Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
4. Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.
5. Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.