2 pkt (500 g) pinaatti-ricottatäytteisiä ravioleja
1 dl pastan keitinvettä
½ dl oliiviöljyä
1 parsakaali
1 kesäkurpitsa
1 pss pinaattia
1/4 tl kuivattuja chilihiutaleita
2 valkosipulinkynttä
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa, pippuria
150 g parmesaanijuustoa
- Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele kesäkurpitsa pituussuunnassa, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Lämmitä oliiviöljy laakeassa pannussa. Lisää puristetut/murskatut valkosipulinkynnet ja chilihiutaleet.
- Lisää parsakaalin kukinnot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä raviolit ohjeen mukaan.
- Paista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsät. Lisää pinaatit ja anna hautua hetki. Lisää 1 dl pastan keitinvettä sekä keitetyt ja valutetut raviolit.
- Purista sitruunamehua pintaan ja sekoita varovasti.
- Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.