Reseptit

Rapujuhlaplatter

  • 4 hengelle
  • n. 20 min

Tarjoa ravut vaihteeksi platterina ja kokoa laudalle muutakin syötävää. Vatkattu voi, avokado ja juusto tuovat mukavaa vaihtelua tuttuun juhlaan.

n. 16 keitettyä rapua

  • 2 avokadoa
  • 200 g Västerbottenostia tai muuta maukasta juustoa
  • 1 dl valkosipulimajoneesia

Lisäksi: Food Market Herkku Ardennais- tai Levain-leipää, Åbyn näkkäriä, sitruunaa tai limettiä

Vatkattu voi:

  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl sormisuolaa
  1. Vatkaa voi vaahdoksi sähkövatkaimella. Vatkaa sitruunamehu joukkoon. Laita voi tarjoiluastiaan. Ripottele päälle suolakiteitä.
  2. Kokoa ravut leikkuulaudalle tai tarjottimelle. Lisää viipaloitu avokado ja juusto. Lisää majoneesi, leivät ja näkkärit.Vinkki: Voit halutessasi lisätä tarjottimelle kasviksia, kuten kirsikkatomaatteja, salaattia, grillattua porkkanaa tai retiisiä.