4 isoa kiekkoa chevreä eli vuohenmaitojuustoa
8 viipaletta prosciuttoa eli ilmakuivattua kinkkua
3 ruukkua salaattia
4 rkl pinjansiemeniä kuivalla pannulla paahdettuna
2 avokadoa
4 nektariinia
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl öljyä
Salaattikastike:
2 rkl oliiviöljy
2 rkl balsamicoa
1 tl juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria
- Leikkaa nektariinit lohkoiksi. Lämmitä pannussa öljy ja hunaja. Paista nektariinilohkoja kunnes ovat pehmenneet. Anna jäähtyä ja sekoita avokadokuutiot joukkoon.
- Kääri paksut chevrekiekot tiukasti prosciuttoon. Paista tai grillaa kunnes prosciutto on rapeaa.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Varo, ettei siemenet pääse palamaan. Anna jäähtyä.
- Lisää kulhon pohjalle salaattikastikkeen ainekset. Revi salaatti joukkoon ja pyöräytä niin, että salaatti maustuu kastikkeessa.
- Lisää neljälle lautaselle salaattia, avokadoa ja nektariinia sekä prosciuttoon kiedottu chevre. Koristele pinjansiemenillä ja haluamillasi yrteillä, tarjoile heti.