500 g porsaan ulko- tai sisäfileetä
3 rkl maissijauhoja
2 rkl öljyä
1 sipuli
1 porkkana
1/2 punainen ja vihreä paprika
2 dl hapanimelää wok-kastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl osterikastiketta
1 tlk ananaspaloja
persiljaa
- Suikaloi liha ohuiksi suikaleiksi tai käytä valmiiksi suikaloitua lihaa. Leikkaa sipuli, porkkana ja paprika ohuiksi suikaleiksi.
- Kierittele huoneenlämpöiset lihapalat maissijauhoissa ja paista pieni erä kerrallaan öljyssä pannulla. Pane paistetut lihat hetkeksi sivuun odottamaan.
- Kuullota vihannessuikaleita öljyssä kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää lihat vihannesten joukkoon ja jatka hetken aikaa paistamista.
- Kaada joukkoon soijakastike ja valmis hapanimelä wok-kastike. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia kunnes lihat ovat kypsät, vihanneksiin saa jäädä hieman puruvastusta.
- Kääntele ananaspalat joukkoon juuri ennen tarjoilua, koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa lisäkkeenä keitettyä riisiä.