n. 600 g porsaan sisäfileetä
3 rkl pestokastiketta
1 prk minttujugurttia
kuskussalaatti:
2 dl kuskusryynejä
2 dl kiehuvaa vettä
1 rkl voita
1 rkl kanafondia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 kurkku (kuutioina)
1 avokado
1 sitruunan mehu
1 prk grillattua paprikaa (valutettuna)
1 ruukku minttua
1 ruukku basilikaa
1 ruukku rucolaa
100 g fetajuustoa
suolaa, pippuria
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Sivele possunfileen pintaan pestokastiketta. Laita possunfile uunipellille ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
- Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada kiehuva vesi kuskusryynien päälle ja peitä salaatinkulho esim. tuorekelmulla. Anna kypsyä n. 10 minuuttia.
- Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, avokado ja paprikat. Suikaloi yrtit.
- Raavi kuskusryynit haarukalla kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää vihannekset, yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita huolellisesti.
- Viimeistele salaatti rucolalla ja fetajuustolla.
- Tarjoile kuskussalaatti porsaanfileen ja minttujugurtin kanssa.