1 pkt tuorelasagnelevyjä
1 prk ricottajuustoa
2 pkt tryffelimozzarellaa
80 g tuoretta pinaattia
suolaa, pippuria
tryffelillä maustettua öljyä
1 valkosipulinkynsi
2 dl raastettua parmesaania
50 g voita
oliiviöljyä
1 sitruuna
- Sekoita hienonnettu pinaatti, raastettu parmesaani ja ricottajuusto tasaiseksi massaksi, mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita runsas ruokalusikallinen juustomassaa lasagnelevylle ja aseta toinen levy päälle. Kostuta reunat jotta pastalevyt kiinnittyvät paremmin toisiinsa. Paina reunat yhteen, voit käyttää esim. haarukkaa.
- Keitä ravioleja hyvin suolatussa vedessä noin 3–5 minuuttia.
- Kuullota kevyesti murskattu valkosipulinkynsi voissa isossa paistinpannussa, varo ettei voi ruskistu.
- Kasta keitetty ravioli paistetussa voissa ja aseta lautaselle.
- Aseta lämpimän raviolin päälle pari viipaletta tryffelimozzarellaa, oliiviöljyä, pari tippaa ryffeliöljyä, raastettua parmesaania ja hienonnettua pinaattia.