350 g pennepastaa
1 prk valkokastiketta, esim. Dolmio
400 g jauhelihaa
1 iso keltainen sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 laakerinlehteä
1 prk tomaattimurskaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl öljyä
2 rkl lihafondia
mustapippuria, ripaus sokeria, suolaa
1 pss juustoraastetta
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetken öljyssä.
- Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
- Lisää tomaattimurska, halkaistut tomaatit, laakerinlehdet, fondi, ripaus sokeria ja mustapippuria.
- Keitä pennepasta ohjeiden mukaan.
- Voitele lasagne- tai uunivuoka ja kaada keitetty pasta ja jauhelihakastike joukkoon. Kaada valkokastiketta päälle ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
- Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto on saanut kauniin värin.