1 kiinankaali
4-6 valkosipulinkynttä
2 rkl kalakastiketta
n. 1 rkl chilihiutaleita
1 pala inkivääriä raastettuna
2 tl sokeria
1 rkl omenaviinietikkaa
3 kevätsipulia suikaloituna
0,5 dl suolaa
1,5 litraa vettä
- Kiehauta vesi ja suola, anna jäähtyä hetken.
- Poista kaalista kanta ja leikkaa hienoksi suikaleeksi. Kaada suolavesi kaalin päälle ja anna tekeytyä 10 min. Sekoita ja anna seistä vielä 5 min.
- Siivilöi kaali ja huuhtele ainakin kolmeen kertaan kylmällä vedellä. Valuta kuivaksi. Taputtele kuivaksi paperilla tai linkoa salaattilingossa.
- Sekoita muut aineet kulhossa. Lisää kaali ja sekoita huolellisesti.
- Tarjoile vaikka Bos ssam:na eli käärittynä salaatinlehtiin nyhtöpossun, korianterin ja kevätsipulikastikkeen kanssa