n. 350 g varhaisperunoita
250 g savulohta
1 dl Lindahls tsatsikia
100 g edamamepapuja
100 g fetajuustoa murustettuna
15 kirsikkatomaattia
puolikas kuutioitu kurkku
½ dl silputtua minttua
1 ruukku salaattia (revittynä)
2 kourallista pinaattia
- Keitä perunat ja anna jäähtyä tai käytä vaikka eiliset keitetyt perunat.
- Leikkaa perunoista ½ cm paksuisia viipaleita.
- Keitä edamamepapuja n 6 minuuttia.
- Lusikoi purkin pohjalle tsatsiki kastikkeeksi. Lisää seuraavaksi perunat ja savulohi.
- Lisää loput ainekset, salaatti viimeiseksi, ja laita kansi päälle.
- Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. Kaada kulhoon.
Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.