Reseptit

Parmesaanikuorrutettu kirjolohi

  • 4 hengelle
  • n. 20 min

n. 800 g kirjolohifileetä
suolaa, mustapippuria

1 dl pankomuruja (tai korppujauhoja)
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 rkl hienonnettua timjamia
2 rkl sulatettua voita

 

  1. Lämmitä uuni 220-asteiseksi.
  2. Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.
  3. Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.
  4. Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.
  5. Paista uunissa n. 12 minuuttia.
  6. Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.