100 g Fettucine -soijapapupastaa
400 g paistovalmiita yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä
5 rkl avokadoöljyä
4 rkl sitruunamehua
1 tl valuvaa hunajaa
suolaa, pippuria
1 rasia kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku
2 syöntikypsä avokado
puolikas sitruuna
½ ruukkua basilikaa
1 ruukku rucolaa
1 ruukku salaattia (revittynä)
100 g fetajuustoa
400 g paistovalmiita yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä
5 rkl avokadoöljyä
4 rkl sitruunamehua
1 tl valuvaa hunajaa
suolaa, pippuria
1 rasia kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku
2 syöntikypsä avokado
puolikas sitruuna
½ ruukkua basilikaa
1 ruukku rucolaa
1 ruukku salaattia (revittynä)
100 g fetajuustoa
- Katkaise papupastat puoliksi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta kuivaksi ja anna jäähtyä.
- Paista broilerin sisäfileet kypsiksi. Leikkaa annospaloiksi.
- Lusikoi tarjoiluastian pohjalle avokadoöljy, sitruunamehu, hunaja, suola ja pippuri. Kaada papupasta marinoitumaan.
- Lisää salaatin muut ainekset.
- Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua.