Paneng-porsaanfilee
600 g
porsaanfileetä
1 pss Santa Maria Asian Spices Paneng Red Curry -mausteseosta
1 pkt
pekonia
soijakastike
0,8 dl
Santa Maria Thai Soya Sauce -kastiketta
2 kpl limeä
2 rkl
ruskeaa sokeria
½ kpl punainen chili
1 kpl salottisipulia
½ ruukku tuoretta korianteria
lisukkeet
1 pkt
Santa Maria Rice Noodles -riisinuudeleita
Paneng-porsaanfilee
Lämmitä uuni 120 asteeseen. Puhdista porsaanfilee ja hiero paneng-mauste sen pintaan. Ruskista porsaanfilee paistinpannulla keskilämmöllä niin, että mausteet eivät pala. Paista porsaanfilee valmiiksi uunissa, kunnes lihaneste on kirkasta, noin 20 minuuttia. Ota filee uunista ja anna lihan hetken levätä. Paista sillä välin pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperille.
Soijakastike
Paloittele salottisipuli pieneksi ja purista lime. Sekoita limen mehu ja sipuli loppujen ainesten kanssa.
Viipaloi liha. Kaada päälle kastike ja viimeistele pekonilla. Annos tarjoillaan riisinuudelien kanssa.