1 kg possunlapaa
4 valkosipulinkynttä
½ rkl fenkolinsiemeniä
1 rkl mustapippuria
½ dl soijakastiketta
1 rkl savupaprikajauhetta
2 rkl fariininsokeria
suolaa
- Suolaa possunlapa kauttaaltaan.
- Murskaa morttelissa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri. Lisää joukkoon soijakastike, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.
- Hiero mausteseos possun pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.
- Laita liha uunivuokaan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes possu saa paahtuneen värin.
- Laske uunin lämpö 150 asteeseen ja peitä vuoka foliolla. Kypsennä vielä noin 3 ½ tuntia.
- Ota possu pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi haarukoilla liha säikeiksi.
- Halutessasi voit vielä paahtaa lihan uunissa: revitty liha asetetaan väljästi pellille ja paahdetaan kuumassa uunissa grillivastuksilla kunnes liha on saanut väriä.