1½ dl kookoshiutaleita (voi vaihtaa hasselpähkinä- tai mantelirouheeseen)
5 dl kuohukermaa
4 kananmunaa
½ dl sokeria
2 dl Nutellaa
50 g tummaa suklaata
- Paahda kookoshiutaleet kuivalla paistinpannulla, varo ettei pala. Anna jäähtyä.
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
- Vuoraa leipämuotti muovikelmulla.
- Vatkaa kananmunanvalkuaiset ja sokeri kiinteäksi marenkivaahdoksi vesihauteessa. Parhaan tuloksen saat jos käytät teräskulhoa vesihauteen päällä.
- Lämmitä Nutella pehmeäksi mikrossa (n. 10–15 s.)
- Lisää marenkivaahtoon 1/3 Nutellasta ja 1/3 kookoshiutaleista, sekoita hyvin. Anna seoksen jäähtyä n. 5 minuuttia.
- Kääntele kermavaahto marenkivaahtoon.
- Kaada puolet kerma-marenkivaahdosta vuokaan. Kaada puolet jäljellä olevasta Nutellasta kerma-marenkivaahdon päälle (lämmitä mikrossa jos on jähmettynyt).
- Lisää loput kerma-marenkivaahdosta ja loput Nutellasta päällimmäiseksi.
- Peitä vuoka muovikelmulla ja jäähdytä pakastimessa vähintään 4 tuntia. Koristele semifreddo lopuilla kookoshiutaleilla ja suklaalastulla.