2 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl salottisipuli
1 kpl chilipalko
2 kpl paprikaa
100 g varsiselleriä
100 g parsakaalia
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl (400 g) tomaattimurskaa
1 kpl (310/250 g) kidneypapuja
1 kpl fajita-mausteseosta
LISÄKSI
keitettyä riisiä
1 dl lehtipersiljaa
- Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
- Tarjoa riisin kanssa.