Reseptit

Nopea Chili sin Carne

Lännen nopein ja raikkain chili sin carne syntyy valmiista paprika-parsakaaliseoksesta, kidneypavuista ja fajita-mausteista.

2 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl salottisipuli
1 kpl chilipalko
2 kpl paprikaa
100 g varsiselleriä
100 g parsakaalia
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl (400 g) tomaattimurskaa
1 kpl (310/250 g) kidneypapuja
1 kpl fajita-mausteseosta

LISÄKSI
keitettyä riisiä
1 dl lehtipersiljaa

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
  2. Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
  3. Tarjoa riisin kanssa.