1 sipuli
2 porkkanaa
1 fenkoli
3 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
200 g Mummon Käyttövalmiita Pariisinperunoita
2 ½ dl alkoholitonta valkoviiniä tai kuivaa valkoviiniä
5 dl vettä
2 laakerinlehteä
½ ruukkua lehtipersiljaa
5 rkl oliiviöljyä
2 rkl hummerifondia
suolaa, mustapippuria
ripaus cayennepippuria
600 g kirjolohta
vaaleaa maalaisleipää
1 prk La belle-iloise Sauce Rouille -kastiketta
- Hienonna sipuli, fenkoli ja valkosipuli. Suikaloi kuoritut porkkanat.
- Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota porkkanoita, valkosipuleita, sipuleita ja fenkolia hetken.
- Kaada valkoviini, vesi, laakerinlehdet ja hummerifondi joukkoon ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää persilja ja tomaattimurska. Kiehauta ja lisää kuutioitu kirjolohi ja perunat.
- Viimeistele nokareella rouille-kastiketta ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.