Reseptit

Naattiporkkanat Ras el hanout -voissa

  • 4 hengelle
  • n. 20 min

Mausteiset porkkanat ovat oiva lisä kesäiseen noutopöytään tai grilliruoan lisukkeeksi.

2 punttia naattiporkkanoita

50 g voita

1 valkosipulin kynsi

2 rkl ras el hanout -mausteseosta

1 rkl hunajaa

1 appelsiini (kuori raastettuna)

Sitruunatimjamia, suolaa ja mustapippuria

 

  1. Sulata voi uuninkestävässä padassa tai pannulla, lisää mausteseos, hienonnettu valkosipuli ja pestyt porkkanat. Paista hetken aikaa ja lisää hunaja sekä appelsiinin mehu.
  2. Laita uuniin 150°C asteeseen ja paista noin 20 minuuttia välillä käännellen.
  3. Lisää lopuksi raastettu appelsiinin kuori, hienonnettua sitruunatimjamia ja suolaa sekä pippuria.

Sopii loistavasti lisukkeeksi grillatulle kanalle tai karitsalle.

Tilaa reseptin raaka-aineet verkkokaupastamme