360g ramen nuudeleita

200g porsaan jauhelihaa

Liemi:

1rkl seesaminöljyä

1rkl inkivääritahnaa

1rkl valkosipulitahnaa

6rk misotahnaa

2rkl soijakastiketta

1rkl sokeria

2rkl kalakastiketta

1,4l vettä

Päälle:

4rkl voita

3 kevätsipulia

100g pavun ituja

4rkl maissinjyviä liemessä

ripaus valkopippuria

4 kananmunaa

  1. Keitä kananmunat löysähköksi, 3-4 minuuttia.
  2. Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Aseta sivuun odottamaan.
  3. Keitä porsaanjauheliha 1,4l:ssa vettä. Kun liha on kypsää, siivilöi liha keitinvedestä ja ota keitinvesi talteen toiseen kattilaan. Lisää seesamiöljy, inkivääritahna, valkosipulitahna, misotahna, soijakastike, sokeri ja kalakastike kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja kaada porsaanlihan keitinvesi kattilaan.
  4. Sekoita ja kuumenna liemi.
  5. Jaa nuudelit neljään kulhoon. Kaada päälle höyryävä liemi.
  6. Jaa annosten päälle voi, kevätsipuli, idut, maissinjyvät ja porsaanliha.
  7. Kuori ja halkaise kananmunat. Aseta annosten päälle halkaistut kananmunat. Päälle ripaus valkopippuria ja annos on valmis nautittavaksi.

Tilaa raaka-aineet suoraan kotiin!