1 prk kikherneitä
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 ½ dl Mifua
2 kananmunaa
½ + ½ dl pankojauhoja
suolaa, pippuria
öljyä ja voita paistamiseen
1 rasia Apetit Perhewok-tuorekset 350 g
1 sitruuna lohkoina tarjoiluun
Jogurttikastike:
2 dl ruokajogurttia
3 rkl silputtua tilliä
1 tl juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria
- Valuta kikherneet ja tonnikala. Kaada kulhoon ja lisää ½ dl pankojauhoja ja kananmunat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää pankojauhoja jos massa on liian löysää. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon Mifu.
- Muotoile pieniä pihvejä ja taputtele pankojauhoja pintaan.
- Paista voi-öljyseoksessa, mielellään lettupannussa.
- Sekoita jogurttikastike ja anna maustua.
- Lämmitä öljyä pannussa ja paista Apetit Perhewok -tuoreksia hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.