Reseptit

Mehevä hampurilainen

  • 4 hengelle
  • n. 20 min

Hyvän hampurilaisen kaava on yksinkertainen: laadukas hampurilaispihvi, briossimainen sämpylä, maukas juusto ja täysmajoneesi. Väliin vielä rapsakkaa salaattia ja punaposkista tomaattia, niin kaikkien aikojen paras luottoburgeri on valmis.

  • 4 Roslundin hampurilaispihviä
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • 4 viipaletta cheddaria tai muuta maukasta juustoa
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 rkl valkosipulilla maustettua majoneesia
  • 2 rkl ketsuppia
  • 4 salaatinlehteä
  • 2 tomaattia viipaloituna
  • 1 punasipuli viipaloituna
  1. Mausta hampurilaispihvit suolalla ja pippurilla. Paista toiselta puolelta pannulla tai grillissä. Käännä pihvit ja nosta päälle juustoviipaleet. Jatka paistamista haluamaasi kypsyyteen.
  2. Lämmitä tai paahda sämpylät. Sipaise pohjaan majoneesia ja kanteen ketsuppia.
  3. Kokoa hampurilaiset. Laita pohjalle salaattia, pihvi, tomaatti- ja punasipuliviipaleet ja kansi. Tarjoa ranskisten kanssa.

Vinkki: Tuunaa majoneesi sekoittamalla joukkoon paistettua pekonia, kapriksia tai hienonnettuja sardelleja.