Reseptit

Maissikanan rintaa, kurpitsaa ja punaviinikastiketta

4 kpl maissikanan rinta
1 kg kurpitsaa
1 puntti salviaa
100g voita
1l kasvislientä
Suola, pippuri
Punaviinikastike

1. Kuori kurpitsa ja leikkaa noin 1 cm x 1 cm kuutioita. Tee kurpitsan ylijäämistä pyre. Pyreen valmistat niin, että keität kurpitsan palat kypsiksi kasvisliemessä. Kypsät kurpitsat ja voin ajat sileäksi tehosekoittimella.
2. Nypi salvian lehdet ja laita ne uunipellille. Mausta kevyesti suolalla ja oliiviöljyllä. Kuivata 200 asteissa uunissa niin, että lehdistä tulee rapeat.
3. Mausta kananrinnat suolalla ja pippurilla. Paista pannulla kaunis väri nahkapintaan ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 13-15 minuuttia.

Lopuksi viimeistele annos lämpimällä punaviinikastikkeella.