4 maissia
1 rkl rypsiöljyä
1 tl sormisuolaa
4 mausteista raakamakkaraa
8-12 keitettyä uuden sadon perunaa
2 dl Hellmann’s Chilimajoneesia
2 dl Hellmann’s avokado-jalopenomajoneesia tai muuta avokadolla maustettua majoneesia
Lisäksi: haluamasi määrä keitettyjä rapuja, grillattua leipää
- Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia tai kunnes maissi tuntuu juuri ja juuri kypsältä. Valuta vesi pois. Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
- Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Grillaa ne kypsiksi. Grillaa keitetyt perunat lämpimiksi.
- Tarjoa erilaisten, maustettujen majoneesien ja leivän kanssa.