Reseptit

Louisianalainen rapukattaus

  • 4 hengelle
  • n. 30 min

Amerikkalaisen rennot rapujuhlat syntyvät tarjoamalla grillattua maissia, mausteista makkaraa ja erilaisia dippejä saksiniekkojen kanssa.

4 maissia

1 rkl rypsiöljyä

1 tl sormisuolaa

4 mausteista raakamakkaraa

8-12 keitettyä uuden sadon perunaa

2 dl Hellmann’s Chilimajoneesia

2 dl Hellmann’s avokado-jalopenomajoneesia tai muuta avokadolla maustettua majoneesia

Lisäksi: haluamasi määrä keitettyjä rapuja, grillattua leipää

  1. Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia tai kunnes maissi tuntuu juuri ja juuri kypsältä. Valuta vesi pois. Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
  2. Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Grillaa ne kypsiksi. Grillaa keitetyt perunat lämpimiksi.
  3. Tarjoa erilaisten, maustettujen majoneesien ja leivän kanssa.