Reseptit

Louisianalainen rapukattaus

  • 4 hengelle
  • n. 30 min

Amerikkalaisen rennot rapujuhlat syntyvät tarjoamalla grillattua maissia, mausteista makkaraa ja erilaisia dippejä saksiniekkojen kanssa.

  • 4 maissia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl sormisuolaa
  • 4 mausteista raakamakkaraa
  • 8-12 keitettyä uuden sadon perunaa
  • 2 dl Hellmann’s Chilimajoneesia
  • 2 dl Hellmann’s avokado-jalopenomajoneesia tai muuta avokadolla maustettua majoneesia

Lisäksi: haluamasi määrä keitettyjä rapuja, grillattua leipää

  1. Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia tai kunnes maissi tuntuu juuri ja juuri kypsältä. Valuta vesi pois. Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
  2. Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Grillaa ne kypsiksi. Grillaa keitetyt perunat lämpimiksi.
  3. Tarjoa erilaisten, maustettujen majoneesien ja leivän kanssa.

Voit tilata tämän rapukattauksen raaka-aineet kotiin pääkaupunkiseudulla, katso lisää: lousianalainen rapukattaus.