400 g lämminsavustettu kirjolohifilee
2 ruukkua salaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 keitettyä kananmunaa
1 nippu vihreää parsaa
1 kurkku
Kastike:
1 dl kermaviiliä
½ dl silputtua tilliä
suolaa, pippuria, ripaus sokeria
2 rkl sitruunanmehua
- Leikkaa parsat noin 3 cm pitkiksi paloiksi ja keitä suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta kuiviksi.
- Keitä kananmunat koviksi noin 8 minuuttia. Valuta kylmän veden alla, kuori ja halkaise.
- Revi salaatti ja halkaise tomaatit. Pese kurkku ja suikaloi.
- Sekoita kaikki kasvikset keskenään. Viimeistele kirjolohella ja keitetyillä kananmunilla.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kanssa.