400 g raakamakkaroita
600 g keitettyjä perunoita edellispäivältä (esim. Timo tai Siikli)
1 nippu sipulia
Oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
2 oksaa rosmariinia
Lehtipersiljaa
Suolaa ja mustapippuria
- Leikkaa perunat puoliksi. Leikkaa sipulin päät irti ja puolita. Laita uuninkestävään vuokaan hieman oliiviöljyä pohjalle. Lämmitä miedolla lämmöllä levyllä.
- Lypsä raakamakkarat pieninä paloina kypsymään vuokaan.
- Lisää perunat ja sipulit leikkuupinta alaspäin. Kypsennä kunnes perunat alkavat saada väriä ja lisää rosmariinin oksat ja kokonaiset puolitetut valkosipulin kynnet. Sekoita hieman ja kypsennä noin 15 minuuttia 150-asteisessa uunissa. Lisää vuokaan hienonnettu nippu-sipulin varsi ja lehtipersiljaa ennen tarjoilua.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoile lisänä vihreää salaattia ja sinappista vinegrette-kastiketta.