1 kesäsipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rs (500 g) kirsikkatomaatteja
20 kivetöntä kalamata-oliivia
8 aurinkokuivattua tomaattia
200 g fetaa
1 dl hienonnettua oreganoa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
2 pkt juustotäytteisiä tortelliineja
2 dl raastettua parmesaania
- Hienonna kesäsipuli varsineen. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä. Lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit, oliivit ja viipaloidut tomaatit. Anna lämmetä. Lisää joukkoon feta ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Yhdistä fetaseos ja tortelliinit. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä tai öljyä. Ripottele päälle parmesaani. Tarjoa heti.