1 Maalaisleipä
300 g palvikinkkua
150 g keltaista cheddarjuustoa viipaleina
4 tomaattia
1 ruukku rucolaa
1 punasipuli
Dijon-sinappia
1 dl majoneesia
voita
300 g palvikinkkua
150 g keltaista cheddarjuustoa viipaleina
4 tomaattia
1 ruukku rucolaa
1 punasipuli
Dijon-sinappia
1 dl majoneesia
voita
- Viipaloi leipä ja voitele. Voipuolet viipaleista jäävät ulommaisiksi kun leipä paistetaan.
- Levitä puolelle leivistä ‘kuivalle’ puolelle majoneesia ja lopuille viipaleille sinappia.
- Täytä leipä kinkulla, tomaattiviipaleilla, sipulirenkailla ja cheddarviipaleilla.
- Paina viipaleet vastakkain ja paista pannulla, voileipägrillissä tai uunissa kunnes juusto on sulannut.
- Avaa vielä leivät hetkeksi ja täytä rucolalla. Leikkaa sandwicheiksi.