600 g Quorn-rouhetta
2 valkosipulinkynttä
2 isoa kesäkurpitsaa
2 prk tomaattimurskaa
(20 tippaa Tabascoa jos haluat potkua)
1 iso sipuli
1 kasvisliemikuutio
suolaa, pippuria
2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
3 laakerinlehteä
1 prk raejuustoa
1 prk laktoositonta Valio kermaista juustokastiketta
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
- Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota pehmeäksi tilkassa öljyä.
- Kaada Quorn-rouhe joukkoon ja paista kunnes on saanut väriä.
- Lisää tomaattimurska, laakerinlehdet, murennettu kasvisliemikuutio, Tabasco, suola ja mustapippuri. Anna hautua 15-20 minuuttia.
- Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita viipaleita pituussuunnassa.
- Kokoa lasagne niin että joka toinen kerros on kesäkurpitsaa ja joka toinen Quorn-kastiketta.
- Päällimmäsiseksi tulee raejuusto ja valion kermainen juustokastike.
- Paista uunissa n. 20 minuuttia.