Reseptit

Keltainen mozzarellaspagetti

  • 4 hengelle
  • n. 30 min

Spaghetti alla puttanesca. Tuttu tomaattipastakastike saa uutta ytyä keltaisista säilyketomaateista. Puttanescan tyylinen kastike maistuu oliiveille, kapriksille ja mozzarellalle.

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 sardellia
  • 2 prk (à 400 g) Coppola keltaisia säilyketomaatteja
  • 1 prk (55 g) pieniä kapriksia
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 tl sokeria
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 350 g pastaa, esim. Dolce & Gabbana
  • 125 g luomu buffalo mozzarellaa
  • 2 dl raastettua parmesaania
  • 1 ruukku basilikaa tai oreganoa
  1. Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.