2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
4 sardellia
2 prk (à 400 g) Coppola keltaisia säilyketomaatteja
1 prk (55 g) pieniä kapriksia
1 dl mustia oliiveja
1 tl sokeria
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
350 g pastaa, esim. Dolce & Gabbana
125 g luomu buffalo mozzarellaa
2 dl raastettua parmesaania
1 ruukku basilikaa tai oreganoa
- Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.