n. 800 g  possun kassleria
suolaa, pippuria

Guacamole:

2 kypsää avokadoa (ready-to-eat)
1 punasipuli
puolikkaan limen mehu ja kuori
puolikas chili
½ ruukkua minttua
suolaa, pippuria

Minttuinen tomaattisalaatti:

600 g kirsikkatomaatteja tai muita tomaatteja
1 punasipuli renkaina
½ ruukkua minttua
1 ruukku rukolaa
balsamicoa, oliiviöljyä, ripaus sokeria, suolaa

  1. Leikkaa kasslerista sopivan kokoisia pihvejä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista kuumalla pannulla n. 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat läpikypsiä.
  3. Tarjoile guacamolen, tomaattisalaatin ja tuoreen leivän kanssa.
    Guacamole

    Hienonna punasipuli ja chili (poista siemenet). Koverra avokadot kulhoon ja lisää loput ainekset. Painele haarukalla tasaiseksi massaksi.

    Minttuinen tomaattisalaatti

    1. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Nypi mintunlehdet ja silppua ne.
    2. Sekoita kulhoon tomaatit, sipulit ja minttu. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä, balsamicoa ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Sekoita kevyesti.
    3. Koristele salaatti rukolalla.