n. 180g /syöjä Saunapalvattu luuton karitsanpaisti
Vihreät pavut:
400 g Haricot verts
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suola, pippuri
Lehtikaalipaistos:
1 pussi lehtikaalia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
75 g parmesaanijuusto
15 tummaa viinirypälettä
- Viipaloi kartisanpaisti ja aseta tarjoiluvadille.
- Leikkaa papujen päädyt ja kiehauta n. 2 minuuttia suolatussa vedessä.
- Lämmitä öljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja kuullota hetki. Lisää valutetut pavut, mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa lehtikaalista keskiruoto pois, silppua pienemmäksi. Lämmitä toisessa pannussa oliiviöljy ja lisää murskattu valkosipuli, kuullota hetki. Lisää lehtikaali ja pyörä pari minuuttia jotta kaali pehmenee hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoiluvaiheessa lisäätään raastettu parmesaani ja halkaistut viinirypäleet.