2 l kantarelleja
2 salottisipulia
voita paistamiseen
7 dl kanalientä
3 dl kermaa
1 pkt President petits Chevres Doux -vuohenjuustoa
suolaa, pippuria
2 salottisipulia
voita paistamiseen
7 dl kanalientä
3 dl kermaa
1 pkt President petits Chevres Doux -vuohenjuustoa
suolaa, pippuria
- Putsaa kantarellit ja hienonna pieniksi paloiksi.
- Silppua sipulit. Paista sipuleita voissa kunnes ovat pehmenneet. Lisää kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut. (Ota pieni annos paistettua kantarellia sivuun koristelua varten).
- Kaada kantarellit ja sipulit kattilaan. Lisää liemi ja anna hautua hetken. Lisää kerma ja vuohenjuustokiekot. Aja keitto sileäksi teho- tai sauvasekoittimella ja mausta pippurilla ja suolalla.
- Jaa keitto neljään kulhoon. Lisää loput kantarelleista.
- Tarjoile tuoreen leivän kanssa.