2 pientä kukkakaalia tai 1 pieni varhaiskaali
1 dl parmesaania lastuina
Mausteöljy
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
1 rkl limettimehua
1 tl juoksevaa hunajaa
1 tl jauhettua paprikaa
1/2 tl sormisuolaa
muutama kierros mustapippuria
- Tee mausteöljy. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyn ja limettimehun kanssa. Mausta hunajalla, paprikalla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
- Leikkaa kukkakaalit tai varhaiskaali neljäksi paksuhkoksi viipaleeksi. Loput kaalista kannattaa käyttää vokkiin, salaattiin tai muuhun ruokaan.
- Paista kaaleja grillissä 5-10 minuuttia per puoli riippuen palojen paksuudesta ja grillin tehosta. Valele kukkakaaleille kastiketta.