Reseptit

Kaaliquesadillat

Quesadillan kätkössä on tacomaustettua lehtikaalia, pestoa ja maukasta cheddaria. Kokoa quesadillat maissitortillasta, joka on napakampi kuin vehnäinen.

1 kpl lehtikaali-kasviswoksekoitusta (tuorekset)
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tacomausteseosta
2 rkl pestoa
2 dl cheddarjuustoa raastettuna
8 kpl pientä tai 2 isoa maissitortillaa

  1. Paista kasvissekoitusta pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, välillä sekoitellen. Mausta tacomausteella.
  2. Sipaise pestoa puolelle tortilloista. Lusikoi kasvissekoitusta ja juustoraastetta päälle. Paina loput tortillat päälle. Paista quesadilloja pinnoitetulla pannulla molemmilta puolilta muutama minuutti. Leikkaa puoliksi tai neljään osaan. Tarjoa kuumana

Vinkki: Sekoita nopea dippikastike pestosta ja ranskankermasta.